Despre noi

Asociația este contituită în scopul desfășurării de activități în domeniul muzical, artei vizualului, cultural, educațional și artistic. Obiectivele noastre sunt:
● Organizarea și desfășurarea de proiecte și programe pentru îmbunătățirea calității și cooperării în muzică , cultură și artă vizuală.
● Organizarea de cursuri de formare și dezvoltare profesională pentru tineri și adulți în domeniul muzical.
● Facilitarea accesului marelui public, în speță a persoanelor defavorizate la cursuri de formare și specializare în domeniul muzical, cultural și artă vizuală.
● Sprijinirea cercetării în domeniile muzicale, culturii și educației.
● Accordarea de consultanță și consiliere persoanelor interesate, în domeniile de interes ale asociației.
● Să organizeze manifestări muzicale și culturale cu caracter local, național și internațional.
● Promovarea voluntariatului ca formă de participare individuală definitorie pentru dezvoltarea personală și a consțiinței sociale, culturale și artistice.
● Conservarea, protejarea și transmiterea valorilor de patrimoniu material și imaterial din domeniul muzical, artei vizuale, culturii și educației.


Contact

Alexandra Păun-Ștefan

Fondator AMA – CEO – Vocal coach, profesor de pian, teorie muzicală, compoziție și producție muzicală.

Mai mult

Absolventă a UNMB la Facultatea de Interpretare Muzicală, secția canto clasic și pian secundar, specializată în psihopedagogie cu aplicabilitate pentru cursuri de predare pian, canto, teorie muzicală – ore de muzică și absolventă a cursului de specializare și formare profesională – Impresar Artistic în cadrul INCFC.
Profesor fondator al clubului muzical Voce și Pian din decembrie 2013 unde se ocupă de instruirea profesorilor care susțin cursurile, promovearea clubul muzical pe rețelele sociale, oferă posibilități de dezvoltare cursanților care sunt interesați de a se perfecționa în domeniul muzical și nu în ultimul rând susține lecții acestora.
Din noiembrie 2018 a început seria de concerte ,,De vorbă cu pianul,, care se desfășoară în locuri precum Qreator, Ceainaria GreenTea, Carturesti Carusel . Concertul propune un experiment multiplu sensorial pentru publicul larg, un concept nou, în care clapele pianului prezentă o lume dinamică, plină de trăiri interioare și vise. Repertoriul este format din piese compoziție proprie și piese compuse de Ludovico Einaudi – un compozitor italian contemporan care transpune lumea percepută de el în piese si Yann Tiersen – un compozitor francez contemporan, care compune muzica de plăcere, piesele acestuia fiind folosite ca și coloana sonoră în numeroase filme.

Ingrid Isabelle Oană

Co-fondator AMA – profesor de compoziție și pian

Mai mult

Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, secția Compoziție Jazz. La nivel începător, scopul cursului este inițirea în citirea partiturilor pentru o buna înțelegere a două componente muzicale fundamentale – ritmul și melodia. La nivel intermediar, se vor aprofunda aceste elemente, se va extinde repertoriul spre un nivel mai complex și se va adăuga un scurt studiu al armoniei. Deși implica o abordare teoretică, această metodă de predare nu exclude partea ludică, descoperirea potențialului acestui instrument. Cursul de pian susținut de ea este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 ani, fără limită superioară de vârstă. Metoda de predare este preluată de la Alexandra P.Ştefan, fondatoarea şcolii “Voce şi Pian”.
În cadrul cursului de compozitie se va parcurge armonia de bază – acorduri diatonice, acorduri cromatice, combinații de diatonism și cromatism, alegerea unei melodii astfel încât să reflecte armonia dar să o și completeze, consonant vs. disonant, rezolvarea sau nerezolvarea disonanțelor -conform contextului muzical.
În calitate de compozitor pe linia popular music (pop music) a creat suportul armonic în cadrul celui de-al doilea album aparținând proiectului Jam’Or.
În calitate de compozitor de muzică de film a participat la două proiecte internationale, în colaborare cu doi regizori din Statele Unite, Adam Raynes (scurtmetrajul “CIRQUE”) și Alex Fulcrum (scurtmetraj de tip animație)

Gabriela Pitica

Co-fondator AMA – artist arte vizuale

Mai mult